Contact met de Tinkerbell Family

CONTACTFORMULIER

Stichting Tinkerbell Family Mollenstraat 40
5571 BL Bergeijk
Nederland
imke@tinkerbellfamily.org www.tinkerbellfamily.org
Telefoon: 06-44177057

Of maak gebruik van ons contactformulier

KvK nummer: 81481284
Bankrekening:
NL14 RABO 0363 7394 24

Vanwege haar ziekte kan het even duren voordat Imke reageert. Het is fijn als je daar rekening mee wil houden.

Zoek je hulp?

Imke is geen dokter maar schrijfster en activiste. Vanwege haar ziekte is het onmogelijk voor haar om op ieder persoonlijk verhaal te reageren. Ze heeft daar simpelweg geen energie voor.

Wellicht kun je hier terecht:

De Tinkerbell Family Facebookgroep [een besloten groep – meld je aan via onze Facebook pagina]
Imke doet hier verslag van de missie voor menswaardige zorg in de psychiatrie en het is dé ontmoetingsplek van de online community. Je ontmoet hier gelijkgestemden, kunt vragen stellen en ervaringen uitwisselen. 

POD Nederland: voor informatie over Peer-supported Open Dialogue in Nederland. Dit is humane zorg, in de psychiatrie, zonder dwang en opsluiting. Voor specifieke vragen, neem contact op met Dienke Boertien, coördinatrice van POD Nederland, via dboertien@kcphrenos.nl;

PsychoseNet: hét online platform over psychosegevoeligheid, stemming en herstel. Voor informatie en je kunt er gratis én anoniem vragen stellen aan psychiaters en experts. In België: www.psychosenet.be

Stichting Het Verdwenen Zelf: richt zich op herstel van emotionele en psychische mishandeling. Zij kunnen je helpen een goede therapeut of psycholoog te vinden die ervaring heeft met trauma.
 
Rebalancing: lichaamsgerichte therapie, waar Imke zelf veel baat bij heeft. Vind hier een Rebalancer in jouw buurt.
 
Critical Alignment Yoga en Therapie: een vorm van yoga waar Imke veel aan heeft gehad. In het hele land geven yogadocenten les volgens deze methode.