De online community

De Tinkerbell Family is dé online community voor menswaardige zorg in de psychiatrie. Hier kun je terecht voor steun en collectieve actie. Massa is macht en samen kunnen we veel meer bereiken: onze stem laten horen, onze behoeften kenbaar maken, onze verhalen delen om anderen tot steun te zijn, onze mensenrechten waarborgen en een betere kwaliteit van leven creëren. En voelt niemand zich meer alleen.

De Tinkerbell Family is er voor iedereen die vindt dat menswaardige zorg toegankelijk moet zijn voor iedere psychiatrische patiënt. Heb je zelf een psychische kwetsbaarheid? Ben je een meelevende moeder, vader, broer, zus, oma, tante, collega, leraar, vriendin of buurvrouw? Werk je in de psychiatrie en vind je dat de zorg beter kan? Heb je Een dag uit het leven van Tinkerbel gelezen en wil je Imke helpen haar droom te verwezenlijken?

Teken dan ons burgerinitiatief voor menswaardige zorg in de psychiatrie, doe een gift in onze digitale collectebus en stuur de videoboodschap van Imke door naar iedereen die je kent.

Wil je op de hoogte blijven van onze missie, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of de Tinkerbell Family Facebookgroep, waar je Imke live kunt ontmoeten in Tijd voor de Tinkerbell Family.

Aanmelden Nieuwsbrief